Vi är på jakt efter en driven arbetsledare/projektledare

Är du den vi söker?

Arbetsledare/projektledare

Nu söker vi efter en dedikerad person, som med sin ypperliga förmåga att projektleda, kan ansvara för planering, genomförande och uppföljning av olika projekt och entreprenader.

Vilka vi är

Vi är ett golv- och plattsättningsföretag i Växjö med en affärsidé att tillhandahålla varor och tjänster av hög kvalitet till ett skäligt pris. Förutom att vi lägger stort fokus på våra superviktiga kunder  så är vår personal minst lika viktig. Om du känner att du vill vara en del av ett härligt och ambitiöst gäng är detta helt rätt arbetsplats för dig.

Vad vi söker

Vi letar efter dig som har tidigare erfarenhet av hantverkaryrket, gärna också från en ledande position & har en naturlig ledarförmåga. Vi tror att du är lite så där allkunnig och händig. Du är resultatinriktad och vill leverera med kvalité och service i alla lägen. Vi tror att du är en sådan person som ser problem som möjligheter och har lätt för att visualisera utfallet.

Meriterande är om du har erfarenhet av golv & plattläggning.

I gengäld får du ett fritt & kreativt yrke i en sund och anpassad arbetsmiljö där nytänkande kombineras med yrkesskicklighet. Du kommer till ett väletablerat och tryggt företag med låg personalomsättning som tar sig an både stora och små uppdrag.

För att trivas i rollen som arbetsledare i golvbranschen bör du dessutom vara en fena på att leda & planera arbetet, från förfrågan till slutresultat. Du känner dig trygg i att ta kommando över situationer som uppstår, driva saker i mål och coacha dina medarbetare genom arbetsprocessen. Du ser varje projekt på ett överskådligt vis för att kunna utföra ett så effektivt arbete som möjligt, med så lite flaskhalsar som möjligt. Du är positiv och har lätt för att få dina kollegor att dra åt samma håll. Du är lyhörd, innovativ och kan snabbt ställa om. Du fattar beslut som får arbetet att fortgå i den takt som sig bör för att hålla tidsramar.

Om du känner att detta stämmer in på dig och att det är just du som är vår nästa projektledare/arbetsledare? Då är du varmt välkommen in med din ansökan i form av ditt CV samt ett Personligt brev.

Har du frågor eller vill komma i kontakt med oss så finner du våra kontaktuppgifter nedan.